WEDDING FEVER

Hello!

Via deze website willen we jullie graag wat meer informatie bezorgen over onze trouw: agenda en activiteiten – verblijf – vluchten.

Waarom in het buitenland trouwen?

De ultieme trouw-belevenis is voor ons samen met onze familie en beste vrienden in vakantie-modus een aantal dagen in zonnige oorden verblijven en vieren. De keuze voor Spanje was snel gemaakt aangezien Alexandra er tot haar 10 jaar heeft gewoond en we er samen nog niet eerder geraakt zijn.

Wij zullen zelf van 12 tot 16 september in de venue verblijven waar op zaterdag de 14de ook de trouw zal plaatsvinden. Op vrijdag zetten we graag samen met jullie het weekend in en ook zondag lijkt het ons tof om samen te bekomen – meer info daarover volgt (onder Planning).

Ligging

De locatie ligt op 12km van Jerez de la Frontera (XRY), 80km van Sevilla (SVQ) en 195km van Malaga (AGP). Jerez is ook met de trein te bereiken vanuit Madrid, Sevilla, etc.

Website

Jullie vragen zich mogelijks af van waar de domeinnaam travelclub.com? Alexandra’s papa had deze sinds de jaren 90′. Sinds zijn overlijden is de website niet meer actief geweest en dat is natuurlijk zonde. Wordt zeker verder gezet na de trouw 🙂

© 2019 A + K . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.